Bestellen?

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag bestellen of meer informatie? Neem dan contact op met Kees van Delft (0653395306) of Mandy van Delft (0654714426). Wij helpen u graag om u zorgeloos te kunnen laten genieten op uw gelegenheid. Wij kunnen veel aanpassen naar uw wensen!

Het verhaal

In de keuken van de Zonnetuin gebeurt iets bijzonders. Er wordt hier namelijk niet alleen gekookt en gebakken, maar er worden ook ware kunstwerken gecreëerd. Borrelplanken om precies te zijn. Al jarenlang is het team van de Zonnetuin gepassioneerd bezig met het creëren van de beste smaken en combinaties. Het begon allemaal met het selecteren van de beste kwaliteit fruit en aardappelen uit de streek. Aan passie geen gebrek. 

Al snel werden er steeds vaker aanvragen gedaan om feestjes te cateren. We vinden het geweldig onze passie te delen met anderen en mensen te laten genieten van culinaire creaties. Al snel merkte we dat onze borrelplanken het meest in trek waren. Gasten zijn dol op de smaakvolle hapjes en vragen steeds vaker om borrelplanken. 

Het samenstellen van de borrelplanken is een ware kunst op zich. We reizen stad en land af om de juiste ingrediënten te vinden. Van kaas tot vis en van fruit tot noten, alles wordt zorgvuldig geselecteerd en met liefde samengesteld. Elke borrelplank is uniek en heeft zijn eigen karakter. De planken zijn gevuld met de meest verse en smaakvolle delicatessen, zoals ambachtelijke vleeswaren, verse olijven en heerlijke kazen. Alles wordt met passie en vakmanschap bereid, waardoor elke hap een ware smaaksensatie is.

Bij de Zonnetuin vinden we persoonlijke aandacht en service belangrijk. We willen onze klanten laten genieten en verrassen met de beste smaken. Of je nu een feestje geeft of gewoon thuis wilt genieten van een borrelplank, bij Borrelplanken ben je aan het juiste adres. Bestel jouw borrelplank vandaag nog en ervaar onze liefde voor goede kwalitatieve producten en unieke smaaksensaties.

Direct online bestellen

Beroemde Borrelplanken


Wilt u een borrelplank bestellen? U kunt contact opnemen met Kees van Delft (0653395306) of Mandy van Delft (0654714426).
Er is heel veel mogelijk op aanvraag!
Twijfel dus niet en neem contact op!

Klik hier