De Zonnetuin

Welkom bij de Zonnetuin, dé plek waar je terecht kunt voor de allerbeste groenten, fruit en aardappelen uit de streek. Wij geloven in de kracht van lokale producten en werken daarom nauw samen met boeren en telers uit de regio. Al onze producten zijn vers en van topkwaliteit. Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben. Onze cateringafdeling maakt de meest heerlijke salades, wraps en desserts voor elk evenement of feest. Met onze passie voor kwaliteit en goede producten, willen we jou laten genieten van de beste smaken die de regio te bieden heeft. Bezoek onze winkel in Rijnsburg en ontdek wat de Zonnetuin allemaal te bieden heeft.

Borrelplanken

Bij de Zonnetuin hebben we niet alleen de beste groenten, fruit en aardappelen, we hebben ook fantastische borrelplanken. Onze borrelplanken zijn gevuld met topkwaliteit producten, samengesteld met zorg en passie. Of je nu een feest geeft of gewoon een gezellige avond thuis, onze borrelplanken maken het plaatje compleet. Alles is vers, smaakvol en perfect op elkaar afgestemd. Proef de lokale delicatessen en geniet van de beste smaken uit de streek. Bestel jouw borrelplank vandaag nog en laat je verrassen door de kwaliteit en smaak van Borrelplanken.

Gezonde en smaakvolle catering op maat gemaakt

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek jouw favoriet


Contact


Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wij staan altijd voor je klaar! Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij de Zonnetuin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk en we willen ervoor zorgen dat je de beste service krijgt. Of je nu informatie nodig hebt over onze producten of cateringmogelijkheden, wij helpen je graag verder. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen en we zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt.