De zonnetuin: Passie voor Vers

De Zonnetuin, al 30 jaar de belichaming van versheid, staat garant voor topkwaliteit verse producten. Ons assortiment van dagverse groenten en fruit wordt met de grootste zorg geselecteerd. Gezond eten is de kern, maar we bieden nog veel meer. Naast verse producten kun je hier genieten van heerlijke, authentieke gerechten doordrenkt met passie voor koken en verse ingrediënten.

Trots op ons Team

Met een toegewijd team van vakmensen, waaronder Ernesto als rechterhand, blijft de Zonnetuin trouw aan onze kernwaarden van versheid en kwaliteit. Het is meer dan alleen een groentezaak; het is een culinaire bestemming die zichzelf al 30 jaar vernieuwt om klanten te blijven verbazen. De toewijding aan kwaliteit en smaak belooft nog vele jaren van culinair genot voor onze klanten.

30 Jaar Plezier!

De Zonnetuin, het stralende symbool van versheid, heeft een reis van dertig jaar achter de rug. Het begon met Sandra van Delft en Kees, een jong stel dat niet alleen liefde voor elkaar vond, maar ook een gedeelde passie voor vers fruit en groenten ontdekte. Samen met hun toegewijde team vieren ze dit jaar hun indrukwekkende mijlpaal.

In hun beginjaren zetten Kees en Sandra hun eerste stappen in de groentewereld in de winkel van Gerrit Kromhout. Terwijl Sandra haar weg zocht in de richting van kraamverpleegster, begon Kees op jonge leeftijd in de groentewinkel te werken. Ze werkten hard en deden ervaring op tot ze een kans kregen in het Remisekoopcentrum, waar ze de basis legden voor wat nu de Zonnetuin is.

30 jaar feest